Gepost door: Het team | augustus 6, 2010

Terugreis

De mannen zijn begonnen aan de terugreis. Maar door het noodweer in Pakistan wordt dit nog een hele onderneming. Ze hebben net 2 dagen gewandeld en zijn in Askole aangekomen. Vanaf hier nemen ze een jeep alleen omdat de weg voor delen afgesloten is gaan ze lopen dan met de jeep en dan weer lopen naar Skardu (waarschijnlijk kunnen ze dit wel binnen 1 dag doen, maar ook voor de mannen is dit nog raadselachtig). Vanaf daar is de weg (de karakorum highway)  naar Islamabad afgesloten tot 21 augustus, dus hebben ze voor maandag vliegticket gekocht naar Islamabad. Hopelijk is het weer goed zodat ze hierbij niet te veel vertraging oplopen want hun vlucht naar huis gaat woensdagnacht. Kortom het wordt nog een heel avontuur voor de mannen!


Reacties

  1. Echt jammer dat jullie pogingen en inzet niet hebben mogen baten door het slechte weer! Maar ben ook blij dat jullie allemaal veilig aan de terug reis zijn begonnen.

    Hoop dat jullie wel op zijn tijd hebben kunnen genieten van de expeditie!! in elk geval diverse soorten wild mogen proeven die we hier niet zo snel op de menu kaart zullen vinden.

    Succes met de terug reis!

  2. Jammer dat de pogingen niet hebben kunnen lukken door het aanhoudende slechte weer!!

    Echter niets is er beter dan een veilige en goede terugkomst voor de drie klimmers (Sjors, Jefta en Ronald), die maar mooi het lef hebben gehad om een poging te wagen om deze droom uit te laten komen!!

    Uiteraard zijn deze heren, hopelijk, een heel erg mooi avontuur en vele ervaringen rijker!!

    Ervaringen die ze zonder deze pogingen nooit hadden kunnen meemaken.

    Robert


Categorieën