Gepost door: Het team | augustus 12, 2010

Terugkeer

Groot was onze opluchting toen we dinsdagavond hoorden dat de mannen in Islamabad waren aangekomen. De dagen daarvoor waren spannend. Er zou een vliegtuig gaan van Skardu naar Islamabad. Er waren ook plaatsen gereserveerd.  Maar ging het vliegtuig wel? Maandag werd de vlucht gecanceld vanwege het slechte weer. Dus werd het dinsdag spannend. Zou het nu wel lukken? En anders toch via een omweg met jeeps? Maar was er niet overal sprake van wateroverlast? Moesten ze hulp inroepen via de ambassade (om gebruik te maken van legervliegtuigen), moesten wij nog hulp inroepen via buitenlandse zaken? Zouden ze uberhaupt het vliegtuig vanuit Islamabad naar huis halen?

Maar gelukkig. Dinsdagavond dus in Islamabad. Toen wisten wij eindelijk dat ze vandaag ook echt thuis zouden komen. Wij gaan dus vanmiddag naar Schiphol. En daarna een feestje vieren. Ook al is de top niet gehaald, wij zijn blij als ze straks eindelijk weer thuis zijn!


Reacties

  1. Welkom terug! Erg jammer dat jullie niet een echte kans hebben gekregen om de route/berg te beklimmen. Ben wel benieuwd naar de verhalen!

    Grt, Leopold

  2. He Sjors,

    Geef die dame van je maar een extra grote knuffel als je thuis komt. Ik kom binnenkort even een keer een biertje pakken om te horen hoe het in Pakistan was

    groetjes Otto

  3. Mooi avontuur in ieder geval! Sjors gefelicteerd met je verjaardag. Is ook een feestje waard! Ben benieuwd naar de foto’s en verhalen!
    Goede terugreis!

    Groeten Hein

  4. fijn te horen dat jullie weer veilig thuis zijn!!!

  5. An exciting journey till the last moment! Enjoy being back home safe with your loved ones! And treasure your memories of an awesome trip to a place few have been! Sunshine greets from Cape Town… Robyn, Matthew, Sebastian & Gabriella


Categorieën